Mai ajánlatunk: Jógázz kedvedre barátságos kiscsoportokban! 3 vagy 5 alkalmas kombinált jógabérlet lehet a Tiéd már akár 7500 Ft helyett 2990 Ft-ért a Divine Yoga Centerben, a MOM Park közelében!!
A jógaórák másfél vagy két órásak!

 
érték kedvezmény spóroltál:
7500Ft 61% 4510Ft
 
hátralévő idő
Ez az ajánlat már lejárt.
53 vásárló.
november 24. 2011 0:16: Az ajánlat él!
 
 
 
Jógázz kedvedre barátságos kiscsoportokban! 3 vagy 5 alkalmas kombinált jógabérlet lehet a Tiéd már akár 7500 Ft helyett 2990 Ft-ért a Divine Yoga Centerben, a MOM Park közelében!! A jógaórák másfél vagy két órásak!
 

Részletek:

 • A bérleteket 2012. 02. 29-ig kell megkezdened.
 • Az ajánlat tartalma: egy 3 alkalmas kombinált jógabérlet 7500 Ft helyett 2990 Ft-ért, vagy egy 5 alkalmas jógabérlet 12500 Ft helyett 4490 Ft-ért.
 • A jógabérletek az alábbi 1,5 vagy 2 órás jógaórákra válthatók be, akár vegyesen is: hatha jóga, himalájai jóga, gerincjóga, eszközös hatha jóga.
 • A bérletet a kód regisztrálásával tudod megkezdeni. Bejelentkezés a +36 70 417 4307-es telefonszámon.
 • Az órarendet itt tudod megnézni.
 • Egy jógaórán maximum 12 fő vehet részt.
 • Az egyes jógaórákra mindig előzetes bejelentkezés szükséges az adott oktatónál a limitált létszám miatt.
 • Bővebb információt az oktatókról itt találsz.
 • Cím: Divine Yoga Center – Holistic Health Center 1126 Budapest, Márvány u. 38.
 • Weboldal: www.divineyogacenter.eu
 • További kérdés esetén hívd a Napideal csapatát a +36 30 722 1889-es, vagy a +36 1 225 0014-es telefonszámon. Írhatsz e-mailt is nekünk az info@napideal.hu e-mail címre.

Különlegességek:

 • Ha olyan mozgásformát keresel, ami egyszerre edzi a testedet és nyugtatja a lelkedet, ráadásul harmonikusabbá teszi a mindennapjaidat, akkor a jóga a tökéletes választás.
 • A Holisztikus Egészség Központ részeként működő jógastúdió könnyen megközelíthető helyen található, a Déli pályaudvarhoz közel.
 • A Divine Yoga Center szakképzett, tapasztalt oktatói többfajta jógastílusban is otthonosan mozognak, így a központban kipróbálhatod a hagyományos és az eszközös hatha jógát, a gerincjógát és a nagy múltú himalájai jóga tradíciót is.
 • A rendszeres gyakorlás révén kiegyensúlyozottabb, boldogabb és örömtelibb életet élhetsz és könnyebben veszed majd a napi kihívásokat is.
 • A Holisztikus Egészség Központban igénybe vehetsz számos más gyógymódot és terápiát, például a dohányzásról leszoktató, testsúlycsökkentő fülakupunktúrát, a lelki blokkokat oldó kineziológiát, spirituális választerápiát és kristályterápiát, thai és shiatsu masszázst.
 • A jóga iránt érdeklődő szeretteidnek, barátaidnak remek ajándékötlet Karácsonyra!
 
 

Szeretnél végre jógázni, de nem tudod, melyik stílus való neked? Több fajtát is szívesen kipróbálnál? Szereted a kiscsoportos órákat, ahol könnyebben és gyorsabban tudsz fejlődni?

A Napideal és a Divine Yoga Center közös ajánlatával 3 illetve 5 alkalmas bérletet választhatsz, hogy megtapasztald, melyik jógafajta milyen hatással van rád és kiválaszthasd a számodra leginkább megfelelőt már akár 7500 Ft helyett 2990 Ft-ért!

A Holisztikus Egészség Központ tanácsadói és oktatói egy emberként vallják, hogy mindannyiunkban ott szunnyad a képesség arra, hogy meggyógyítsuk önmagunkat. A jóga az egyik legkomplexebb térképet adja ahhoz, hogy minden nap tökéletesen jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A hatha jóga középpontjában a test harmonikus működését, az egyes életfunkciókat helyreállító gyakorlatok állnak – a testi harmónia segít a lelki béke megteremtésében is. A speciális testhelyzetek, az ászanák megszüntetik a rossz testi közérzetet, amit például az egész napos irodában ülés és a rossz testtartás okoz. A hozzá társuló relaxációs technikák, illetve légzőgyakorlatok tökéletes megnyugvást hoznak egy stresszes munkanap után. A gerincjóga a hatha jóga alapjaira épül, egyfajta modern mozgásrendszer, melynek célja a modern emberi életformából, a civilizációs betegségekből adódó problémák leküzdése. A himalájai tradíció ötvözi a dinamikus gyakorlatokat a lazító, nyújtó és pihentető ászanákkal és légzőgyakorlatokkal, valamint relaxációs és meditációs elemekkel.

Akármelyik jógastílus nyeri is el végül a tetszésedet, légy biztos abban, hogy segítségével könnyebben egyensúlyba tudod hozni a testedet, a tudatodat és az érzelmeidet és egyszerűvé válik a harmonikus összhang megteremtése a mindennapokban.

Divine Yoga Center

Cím: 1126 Budapest
Márvány u. 38

Tel: +36 70 417 4307

Kattints a térképhez.

www.divineyogacenter.eu