Mai ajánlatunk: Igényes kikapcsolódás, tartalmas szórakozás! Jegyek a Pinceszínház 5 legjobb darabjára 2.800 Ft helyett 1.500 Ft-tól!
A választáshoz kattints a 'Megveszem' gombra!

1800 Ft
érték kedvezmény spóroltál:
2800Ft 36% 1000Ft
 
hátralévő idő
0 napok   0 ó   0 p   0 mp
32 vásárló.
november 19. 2014 17:19: Az ajánlat él!
 
 
 
 

Részletek:

 • A 'Megveszem' gombra kattintva az alábbi ajánlatokból választhatsz:
  • 1 db jegy a Hal négyesben című előadásra 12. 02-án 19 órára 2.800 Ft helyett 1.800 Ft-ért!
  • 1 db jegy a Libikóka című előadásra 12. 09-én 19 órára 2.800 Ft helyett 1.800 Ft-ért!
  • 1 db jegy a Guppi című előadásra 12. 15-én 19 órára 2.800 Ft helyett 1.800 Ft-ért!
  • 1 db jegy a Pedig én jó anya voltam című előadásra 12. 12-én 19 órára 2.200 Ft helyett 1.500 Ft-ért!
  • 1 db jegy az Irma, te édes című előadásra 12. 18-án 19 órára 2.800 Ft helyett 1.800 Ft-ért!
 • A megvásárolt ajánlatodat a Szabadtér Jegyirodában tudod jegyre váltani.
 • JEGYÁTVÉTEL KIZÁRÓLAG a Szabadtér Jegyirodában a 10 számjegyű Napideal kódod megadásával!
 • A Szabadtér Jegyiroda címe: 1065 Budapest, Nagymező utca 68., nyitva H.: 12-17 óráig, K-P.: 9-17 óráig, tel: 06 1 301-0147.
 • A jegy átvétele után már nem tudod lemondani az előadást (különben elvész a jegyed)!
 • Egy vásárló bármennyi ajánlatot vehet.
 • Cím: Pinceszínház 1093 Budapest, Török Pál u. 3.
 • Weboldal: pinceszinhaz.hu
 • A színház facebook-oldalát itt böngészheted.
 • További kérdés esetén hívd a Napideal csapatát a +36 30 722 1889-es, vagy a +36 1 225 0014-es telefonszámon. Írhatsz nekünk e-mailt is az info@napideal.hu e-mail címre.

Különlegességek:

 • A Pinceszínházban olyan nagy nevek előadásán sírhatsz vagy éppen nevethetsz, mint Pogány Judit, Mécs Károly, Szervét Tibor, Dobó Kata, Szikszai Rémusz, Söptei Andrea vagy Szalay Marianna.
 • A Hal négyesben fanyar humorú, zenés történet krimibe illő fordulattal Bánsági Ildikó, Egri Márta, Ambrus Asma, Hirtling István szórakoztató négyesével.
 • Egyszerre mulatságos és szomorkás, de mindvégig szórakoztató William Gibson darabja, a Libikóka, amely Verebes István rendezésében, Dobó Kata és Szervét Tibor főszereplésével kerül a nagyérdemű elé.
 • A Guppi című darab egy sokszor abszurdba forduló, keserédes tragikomédia, egy francia bohózat a mai betonrengetegben.
 • A Pedig én jó anya voltam szívszorító és egyben sokkoló színmű: Pogány Judit hatalmas lelkierőt, koncentrációt és a görög drámák nőalakjaira jellemző eszköztelenséget bemutató játéka.
 • Kacagtató, mégis elgondolkodtató az Irma, te édes, a Pinceszínház egyik legeredetibb darabja: bájos tündérmeséből abszurd komédiába forduló színdarab.
 • A felhőtlen szórakozást ígérő zenés vígjátékból a hatvanas években film is készült, Shirley MacLaine és Jack Lemmon főszereplésével.
 
 

Szeretsz színházba járni? Kedveled az igényes, elgondolkodtató, vicces darabokat? Most a Pinceszínház legjobb darabjaira válthatsz jegyeket!

A Napideal és a Pinceszínház közös ajánlatával 5 különböző hangulatú és stílusú színdarabra válthatsz jegyet 2.800 Ft helyett 1.500 Ft-tól!

Hal négyesben - Ó, azok a Heckendorf lányok! „Szépségüknél” talán csak mesés vagyonuk vonzóbb – legalábbis az inasuk, Rudolf szemében, aki harminc éve szolgálja őket, nappal a szalonban, éjjel a hálószobában. Úgy véli, mindezért tetemes rész illeti meg őt a nővérek örökségéből, amit most fenyegetve követel. A fanyar humorú, zenés történet krimibe illő fordulatot vesz...

Libikóka - Egy férfi és egy nő kapcsolatában számtalan váratlan vagy nehezen megfejthető helyzetet produkál az élet. Mindig úgy gondoljuk: ismerünk már minden fordulatot, aztán persze kiderül, hogy mégsem... Valószínűleg így van ez Jerry és Gittel történetével kapcsolatban is, melyet egy nagyszerű darab és két kitűnő színész hiteles játéka révén ismerhetünk meg.

A Guppi című darab egy sokszor abszurdba forduló, keserédes tragikomédia. Főszereplője Tamara, a vidékről felszármazott fiatalasszony, aki hosszú évek sivár és erkölcsös házassága után egy nap - miközben férje a kapitalizmust építi - egy vadidegen férfit visz fel a közös lakásukba. A titkos találkán két bumfordian bájos, esetlen ember közelít egymás felé, ám a legváratlanabb pillanatban felbukkan a férj. In flagranti fényes nappal. Mint egy francia bohózatban. Csak éppen máshogy: egy mai nagyváros peremén, a betonrengetegben.

Pedig én jó anya voltam című dokumentumdráma az Örkény Színházzal közös produkció. 1979-ben egy brutális kettős gyerekgyilkosság rázta meg Budapestet. Vajda István készített tényfeltáró riportsorozatot az édesanyjával, majd a beszélgetésekből évekkel később megrázó erejű monodrámát írt „A gyilkos anyja” címmel. A Pogány Judit által megformált, döbbenetes őszinteséggel kitárulkozó anya-figura megformálása hatalmas lelkierőt, koncentrációt és olyan eszköztelen színpadi jelenlétet igényel, amelyet talán csak a görög drámák nőalakjainak előadása. A vallomások füzéréből álló darab elsőként kerül a Pinceszínházban színpadra.

Irma, te édes - zenés komédia Tündérmese – kis szépséghibával. Irma és Nestor fiatalok és szerelmesek, összeköltöznek hát, hogy elkezdjék közös életüket – hol itt a hiba? Nos, ott, hogy Irma utcalány, Nestor pedig – érthető módon – halálosan féltékeny Irma kuncsaftjaira. Hogy kiiktassa életükből a többi férfit, Nestor végzetes lépésre szánja el magát – nem is sejtve, hogy a bonyodalmak egész láncolatát indítja el ezzel. Szövetségesekre talál egy bártulajdonos nő személyében és egy ügyetlen tolvajbandában, viszont szembe találja magát a hivatali bürokrácia értetlenkedésével és az igazságszolgáltatás ostobaságával. S míg a történet bájos tündérmeséből abszurd komédiába fordul, Nestor és Irma élete – ha akarják, ha nem – végérvényesen közös útra terelődik.

Pinceszínház

Cím: 1093 Budapest, Török Pál u. 3.

Kattints a térképhez.

www.pinceszinhaz.hu