Mai ajánlatunk: Lábápolás másképp - természetesen! Kényeztesd magad egy 30 perces halpedikűrrel a Váci utcai Seacret Szalonban 5000 Ft helyett 2499 Ft-ért!

 
érték kedvezmény spóroltál:
5000Ft 50% 2501Ft
 
hátralévő idő
Ez az ajánlat már lejárt.
31 vásárló.
november 12. 2011 15:07: Az ajánlat él!
 
 
 
Lábápolás másképp - természetesen! Kényeztesd magad egy 30 perces halpedikűrrel a Váci utcai Seacret Szalonban 5000 Ft helyett 2499 Ft-ért!
 

Részletek:

 • Az ajánlatot 2011. 11. 15-től 2012. 01. 15-ig válthatod be.
 • Az ajánlat tartalma: egy 30 perces halpedikűr a Seacret Váci utcai szalonjában.
 • A halpedikűrre előzetes bejelentkezés szükséges a +36 30 481 8533-es telefonszámon. Bejelentkezéskor meg kell adnod a 10 számjegyű Napideal ajánlat kódodat.
 • Cím: Seacret Szalon 1056 Budapest, Váci u. 63.
 • Facebook oldalukat ide kattintva tekintheted meg.
 • További kérdés esetén hívd a Napideal csapatát a +36 30 722 1889-es, vagy a +36 1 225 0014-es telefonszámon. Írhatsz e-mailt is nekünk az info@napideal.hu e-mail címre.

Különlegességek:

 • A Seacret Szalon Budapest szívében, a Váci utcában található - mindenhonnan könnyen megközelíthető.
 • A hal spa medence a Seacret szalon hátsó részében került kialakításra – a medence méreteiből adódóan egyszerre akár többen is mehettek!
 • A halpedikűr során Garra Rufa halakkal találkozhatsz, melyek Törökország magaslati tavaiban őshonosak.
 • A Garra Rufa magyar neve: piros szívogató márna, vagy doktorhal.
 • A halak szívogatással és a víz felkeverésével távolítják el a meleg vízben felázott bőrlemezkéket.
 • A halpedikűr menete: meleg vízben kell áztatnod lábaidat 30 percig, rengeteg Garra Rufa hal társaságában.
 • A halpedikűr előnyei: olyan, mint egy természetes peeling kezelés; felgyorsítja a vérkeringést; segít a bőrkeményedés megelőzésében, javítja a láb vérellátását.
 • A kezelés során a halak alig érezhetően tisztogatják, csipkedik lábaidat - a kezelés fájdalommentes, néha picit csiklandós lehet.
 
 

Biopedikűr halakkal? Hagyd, hogy a természet törődjön Veled!

A Napideal és a Seacret Szalon közös ajánlatával egy 30 perces halpedikűrrel varázsolhatod puhává, ápolttá lábaidat 5000 Ft helyett 2499 Ft-ért!

Bár nyakunkon a tél, a zártcipő és a csizma szezonja, mégis fontos, hogy lábaink ápoltak, egészségesek legyenek. Köztudott tény, hogy a lábápolással komoly betegségeket is meg tudunk előzni, ami tekintettel arra, hogy lábunk nehezebben szellőzik a téli lábbelikben, különösen fontos. De nem csak a körmök karbantartására kell odafigyelni, hiszen a vastag zoknikban, harisnyában talpunk, lábunk kiszárad, berepedezik. Nem csak fájdalommal jár mindez, hanem hosszú idő ennek a helyreállítása is.

Ahhoz, hogy az ápolás menete ne csak egy megszokott folyamat legyen, miért is ne próbálnál ki valami újat? A halpedikűr egy teljesen természetes folyamat, mely során nem alkalmaznak semmi féle krémet, csupán a Garra Rufa halak szívogatását és a langyos víz puhító erejét . A hal pedikűr lényegében nem más, mint egy kellemes, bizsergető lábmasszázs, melyet sok apró doktorhal végez lábadon. Ha még nem volt ilyen pedikűrben részed, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld! Ha gondolod, egyszerre akár többen is részesei lehettek ennek a különleges lábápolásnak, hiszen a hal spa medence ennek megfelelően van kialakítva. Lepd meg ismerőseidet, rokonaidat karácsonyra, vagy kapcsolj ki egy fél órára, hogy lábad télen is ápolt, puha maradjon!

Seacret Szalon

Cím: 1056 Budapest
Váci u. 63.

Tel: +36 30 481 8533

Kattints a térképhez.

www.deadseacosmetics.hu