Adatvédelmi szabályzat

A Napideal Kft. (adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-84917/2015.) kizárólag a vonatkozó jogszabályok szerint tárolja és kezeli a Vevők által megadott adatokat. A Napideal Kft. kifejezetten hangsúlyozza, hogy a Vevő által megadott adatok alapján a Napideal Kft. nem tudja a Vevőt mint természetes személy azonosítani. A megadott adatok csak a rendszerben való részvétel, illetve az egyedi vásárlások során az egyedi azonosítást teszik lehetővé. A Napideal Kft. harmadik személynek nem adja ki a Vevők adatait, a Vevőknek küldött e-mail-ben kizárólag a saját maga által közvetített Ajánlattal kapcsolatos információkat küldi meg.

A regisztrációhoz az alábbi adatok szükségesek, melyeket a Napideal Kft. a vonatkozó jogszabályok szerint tárol és kezel:

  • név
  • e-mail cím
  • telefonszám

A Vevő bármikor megszüntetheti a regisztrációját amennyiben felszólítja a Napideal Kft.-t, hogy adatait törölje, illetve leregisztrálhat a hírlevél aktuális címlistájáról, melyhez a link a hírlevélben található. A Napideal Kft. ezt követően csak a jogszabályok által előírt kötelező tartalmú adatokat tárolja a jogszabályok szerint előírt ideig.

A Napideal Kft. a Vevők adatainak kezelésekor a vonatkozó jogszabályok rendelkezései  alapján jár el.


Napideal Kft.
1088 Budapest,
Vas u. 12. I/2.
Tel.: +36 30 722 1889
E-mail: info@napideal.hu