Hűségprogramunk

Mi az a Hűségprogram?

Visszatérő Vásárlóinkat szeretnénk megajándékozni. Ha egy naptári hónap alatt legalább 20.000 Ft értékben vásárolsz nálunk (akár egy nagyobb összegű vagy több kisebb összegű ajánlat megvásárlásával), automatikusan megjutalmazunk. Minél többet vásárolsz, annál több kredit a jutalmad, melyet bármire levásárolhatsz a Napidealen, a jóváírásától számítva 1 hónapon belül.

Kell-e regisztrálni a programba?

A Hűségprogramban minden Vásárlónk automatikusan részt vesz azzal, ha egy naptári hónap leforgása alatt legalább 20.000 Ft értékben vásárol oldalunkon.

Mennyi kreditet kapok?

Ha a naptári hónap folyamán összesen legalább 20.000 Ft értékben vásároltál, összesen 1.000 ajándék kredittel jutalmazunk. Ha összesen legalább 50.000 Ft értékben, akkor 2.000 kreditettel, ha pedig 100.000 Ft értékben, úgy 5.000 Ft kredittel ajándékozunk meg. A vásárlás összértékébe csak a ténylegesen kifizetett ajánlatok számítanak bele. 1 kredit levásárláskor pedig 1 Ft-nak felel meg.

Mikor kapom meg az ajándék kreditjeimet?

Az ajándék krediteket minden hónap elején automatikusan írja jóvá rendszerünk, és megtalálható a felhasználói fiókodban, melyről külön tájékoztató e-mail-t is küldünk.

Csak egyszer kell vásárolnom a kreditek megszerzéséhez?

Ha a kiválasztott ajánlat értéke eléri a 20.000 Ft-ot, és az ajánlat kifizetéséhez nem használsz fel kreditet, akkor elegendő csupán egyszer vásárolnod, hogy megkapd az 1.000 ajándék kreditedet. A kívánt kreditösszeg megszerzéséhez természetesen bármennyiszer vásárolhatsz az adott hónapon belül. Vásárlásaid összértékét mi automatikusan összesítjük, és az elért összeg alapján hűségpontjaidat egyenlegeden jóváírjuk.

Hogyan tudok ajándék kredittel vásárolni?

Ha rendelkezel ajándék kredittel, akkor soron következő vásárlásod során rendszerünk automatikusan levonja azt, azaz a kredit értékével csökkentett összeget kell csak kifizetned. Például ha van 1.000 kredited és a kiválasztott ajánlat 1.990 Ft-ba kerül, akkor csak 990 Ft-ot kell kifizetned.

Meddig használhatom fel az ajándék kreditet, és hogyan?

Az ajándékba kapott kreditek felhasználására a jóváírást követően 1 hónap áll a rendelkezésedre. Tehát, ha például június 10-én kapsz tőlünk tájékoztató levelet, hogy ajándék kreditet kaptál, akkor azt július 11-ig használhatod fel bármely kiválasztott ajánlatunk megvásárlására.

Mire használhatom a krediteket?

Bármely aktuális, megvásárolható ajánlatunk fizetése során felhasználhatod az ajándékba kapott kreditet.

Hol találom a krediteket?

Ha belépsz a felhasználói fiókodba, az "Adataim" fül alatt megtalálod a felhasználható krediteket.

Mi történik, ha mégsem tartok igényt arra, amit megvásároltam?

Természetesen élhetsz a jogszabály által nyújtott elállási jogoddal, amennyiben azt írásban jelzed számunkra az info@napideal.hu e-mail címen. Ha korábbi vásárlásodat ajándék kredittel jutalmaztuk, úgy az ajándék kreditek értékét levonjuk.

Amennyiben az ajándékba kapott kreditet időközben már felhasználtad egy ajánlat megvásárlásához, de elállnál a kifizetett ajánlattól és visszakérnéd az ajánlat összegét, úgy az ajándék kredit összegével csökkentett összeget utaljuk vissza bankszámládra.