Partnereknek

Amennyiben szeretnél felkerülni oldalunkra, hogy egy garantáltan kockázatmentes promóció keretében közvetítsünk céged számára új Vásárlókat, jelentkezz hozzánk partnernek! Speciális hirdetési modellünk sikerdíjas, azaz csak sikeres vásárlások esetén van szolgáltatásunknak bármilyen díja.

Érdemes hozzánk jelentkezned, ha új vállalkozásod hírét szeretnéd minél több potenciális Vásárlóhoz eljuttatni, vagy meglévő vállalkozásod legújabb szolgáltatását promótálnád, esetleg bent ragadt készleted van termékeidből.

Szintén kiemelten ajánljuk hirdetési lehetőségünket szezonális termékek vagy szolgáltatások esetén, ahol minél több garantált Vásárló szükséges a megfelelő üzleti eredmény eléréséhez.

Partnereket keresünk folyamatosan az utazások, a legváltozatosabb szolgáltatások (szépségipar, wellness és sport, egészség szolgáltatók, fogászat, mentálhigiénés szolgáltatások, tanfolyamok és felnőttképzés), és programok (gyerekprogramok és családi programok, romantikus páros kikapcsolódás) területén, és hasznos, szezonális termékeket kínáló webáruházak között is.